sâmbătă, 23 aprilie 2011

MCDONALD'S EXTINDE REŢEAUA MCCAFE DIN ROMÂNIA

 http://www.abendblatt.de/multimedia/archive/00106/McDonald_s_HA_Wirts_106301c.jpg

După succesul avut de compania McDonald's cu ideea cafenelelor McCafe responsabilii români au decis expansiunea reţelei McCafe la nivel naţional.

Primul McCafe din lume a fost deschis în Australia în anul 1993 şi reprezenta răspunsul corporaţiei McDonald's la cafenelele de tipul Starbuks. În România, prima cafenea McCafe a fost deschisă în luna decembrie a anului 2010 cu un număr de zece angajaţi. Postul ocupat de către lucrătorii într-o astfel de cafenea se numeşte barista. 

Cifrele estimate ca profit de către companie pentru McCafe România au fost depăşite încă de la deschidere iar acest lucru i-a determinat să continue expansiunea cafenelelor la nivelul întregii ţări; astfel se vor oferi noi locuri de muncă pe o piaţă a muncii puternic afectată de criza economică mondială.

Tinerii au prioritate

Ca întodeauna, compania McDonald's recrutează în special tineri studenţi pentru locurile de muncă scoase la bătaie. Asfel că şi în cazul posturilor de barista se preferă mâna de lucru tânără, în formare.

McCafe reprezintă parte a experienţei trăite de către clienţii McDonald's din Europa în cele peste 1000 de cafenele existente.

McDonald's România a deschis primul restaurant în anul 1995. Compania McDonald's din ţara noastră are la ora actuală un numări de 63 de restaurante în 21 de oraşe, având zilnic aproximativ 140.000 de clienţi întâmpinaţi de cei peste 3.650 de angajaţi.

foto: abendblatt.de

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu